miercuri, 4 mai 2011

Snapology - Icosahedron

Pentru ca momentan nu prea am timp de origami si imi era dor sa mai impaturesc ceva, am cautat un model simplu si rapid. Autorul lui este Heinz Strobl, diagrama se gaseste aici, iar filmuletul aici. Desi la prima vedere mi s-a parut ca e complicat si ca intra multa hartie, m-am inselat... Merita incercat, fiind realizat foarte rapid (necesita 50 de module, imbinate fara lipici), iar rezultatul final este unul stabil si simpatic!

Snapology - Icosahedron


5 comentarii :

Andreea spunea...

Felicitari Andre! Chiar este un model dragut!
Am si eu o rugaminte...as vrea sa stiu cum se numeste modelul pe care il ai tu in titlu, in stanga jos. Este superb!!!

Paula spunea...

Salut, ce dor mi-a fost de tine!

Am admirat si eu modelul, dar nu indrazneam sa incerc, mi se pare complicat. Dar daca zici ca e rapid si usor, abia astept...

Andre spunea...

Multumesc, Andreea! Acela e Butterflies Type III, de Tomoko Fuse (diagrama se gaseste in cartea "Floral Globe", pagina 70, iar tutorialul aici: http://www.youtube.com/watch?v=l4l610x9lK0 ). Spor la impaturit!

Si mie mi-a fost tare dor sa mai impaturesc ceva, Paula! Eu zic sa incerci, se face foarte usor...Eu nu am lucrat continuu la el, dar cred ca intr-o ora sau doua se poate termina. Spor la impaturit! :)

kiddo spunea...

Foarte dragut modelul! Cu siguranta e urmatorul pe lista mea! Ma bucur ca ai revenit, imi era dor sa mai vad ceva impaturit de tine!

Andre spunea...

Multumesc, Kiddo! Abia astept si eu vara sa am mai mult timp...